WATERDOSEERWAGEN

NEKO Products levert nu ook waterdoseerwagentjes. Wilt u ook uw product op het juiste moment, de juiste hoeveelheid en mooi egaal bevochtigen dan biedt deze waterdoseerwagen de oplossing. De waterdoseerwagen  is frequentie geregeld  en erg gebruiksvriendelijk. Onderstaand worden de diverse mogelijkheden qua besturing toegelicht:

Start uitstel
Bij de optie ‘start uitstel’ kan u instellen na hoeveel tijd de waterdoseerwagen van start gaat. Ideaal voor als u de rij kisten al klaar heb staan maar de inweek tijd nog even wil uitstellen. Zo is u product niet te lang vochtig.

Type 1: Het is mogelijk om één rij kisten te bevochtigen.

Met type 2 is het mogelijk om twee rijen kisten tegelijk te bevochtigen, zo kunt u snel en efficiënt u werk doen!

Met type 3 is het mogelijk om drie rijen kisten tegelijk te bevochtigen. Hiervoor is wel een hoge capaciteit water toevoer vereist.

Cyclus instellingen
Bij deze optie kan je er voor kiezen om de waterdoseerwagen alleen naar het einde van de rij kisten te sturen met de water toevoer open. Eenmaal aan het eind van de rij kisten stop de waterdoseerwagen automatisch en stopt de watertoevoer.

Je kan er ook voor kiezen om aan het eind van de rij kisten de waterdoseerwagen met een gesloten watertoevoer terug te sturen naar het begin  van de rij. Dat gaat volledig automatisch. Het is ook mogelijk om de waterdoseerwagen met open watertoevoer terug te sturen. Door de frequentie regelaar kan je heel mooi de snelheid regelen zodat je zelf de juiste bevochtiging van het product kan instellen.

Exact de juiste inweek tijd realiseren?
Ook dit is mogelijk met de waterdoseerwagen, aan de hand van uw capaciteit bepaald u hoelang de rij kisten word. Doet u 4 kisten in een uur? Zet dan 4 kisten op een rij houd dan vervolgens een kier tussen de volgende kisten, de waterdoseerwagen stopt na dat hij over de 4 kisten is geweest. Uw kan zelf de wachttijd instellen, zodra de wachttijd voorbij is gaat de waterdoseerwagen weer rijden. Op deze manier heeft u product altijd de zelfde inweek tijd.

Meer informatie over de waterdoseerwagen?