NEKO Products heeft sinds 2019 een kistenwasser voor de verhuur. Dus wilt u uw kisten wassen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wat heeft u nodig om uw kisten te kunnen wassen?

Stroomvoorzieningen:
– 1x 16a
– 1x 32a

Water:
De kistenwasser neemt 13 kuub water per uur. Bij de wasser zit een losse pomp-bok met eigen zuigslang en persslang. De zuigslang zou het water uit een spoelbassin of een IBC (als het maar een voorraadbak is) kunnen zuigen. Van belang is dat de pomp altijd water heeft. We rekenen met u af per kist.

Voor prijzen neem contact met NEKO Products op.

Wassen en ontsmetten in 1 werkgang binnen handbereik

De kistenreinigers van Mechatec zijn doordacht en veelzijdig
De basis van de reiniger is het rotatie frame van de Boxer kistendraaier. De reinigers zijn leverbaar in enkele, dubbele en volautomatische uitvoeringen (Boxmaster) en eenvoudig om te bouwen naar een Kistendraaier.  Ideaal om je afbroei of gerooide product te roteren.

Kisten reinigen met de Boxer
De Machine is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen via een waterbestendig touchscreen. Bij het plaatsen van de kisten is er goed zicht omdat de standalone machine eenvoudig via een pen gat verstelling in hoogte verstelbaar is. Het klemframe klemt de kist, de was kop (pen) gaan in de kisten tijdens het draaien word de binnen en buitenkant van de kist grondig gereinigd  onder een druk van +/- 20-25 bar. Het voordeel van draaien tijdens het reinigen is dat het restproduct uit de kist valt. En al dan niet word opgevangen.

Waterbesparing
Wanneer er minder water beschikbaar is, wordt er met een hogedruksysteem gereinigd. Het verbruik van het water is dan 40-80 ltr/min bij 60-80 bar. De kisten reiniger is eenvoudig aan te passen aan de hoeveelheid water die bij u beschikbaar is. Opties zoals een afgesloten boven en voorzijde of een vuilwater opvangbak, voorraad water tussenbuffers e.d. zijn allemaal mogelijk. De mogelijkheid om hem als was en ontsmetmachine, in combinatie met een waterrecirculatie systeem te gebruiken is ook een zeer efficiënte werkmethode. Zo wast en ontsmet u in 1 werk gang en is het verbruik per kist laag. Indien u een waterbesparende pomp wenst, kies dan voor het hogedruksysteem. Met een druk van 60-80 bar reinigt u de kisten met een volume van 40-80 liter per minuut. Met deze methode bespaar u al snel tot maximaal 13 m3 water per uur.

Waterpompen
De pomp voor het lagedruk systeem zuigt direct uit de bron of het watervoorraad bassin. De pomp levert afhankelijk van de afstelling van de machine tussen de 7 en 18 m3 per uur bij een druk van 18 tot 24 bar wat resulteert in een perfect  schone kist. Dit is in combinatie met waterhergebruik de meest ideale manier van kisten reinigen. In het recirculatie systeem krijgt de lagedruk pomp het geschoonde water vanuit het reinigingssysteem. Hieraan kan direct een desinfectiemiddel  worden toegevoegd zodat u reinigt en ontsmet in dezelfde werk gang. Indien u hier vragen over heeft neem dan contact op met NEKO Products of Mechatec.

Het Boxmaster stapelsysteem
Het Boxmaster stapelsysteem geven u de flexibiliteit om uw aantallen kisten gemakkelijk en bedrijfszeker te verwerken. De krachtige stapelaars zijn bij meerde machines van Mechatec in te zetten.  Met de degelijke uitgevoerde hefbalken worden de kist stabiel geheven, dit geeft een zekere en betrouwbare situatie die de veiligheid onder alle omstandigheden waarborgt. De lange armen zorgen er tevens voor dat de ondersteuning onder de kist ruim voldoende is zodat onder planken niet breken. Tevens hebben de rubber aandrijfriemen grip op de natte kist, dit geeft een zekere verplaatsing en geen schade aan uw kostbare kisten. De opstapelaar kan uitgevoerd worden met een lekbak waarvan de vloeistof terug loopt naar de Boxer.

Meer  werk verzetten met minder mankracht
Door de efficiënte werkmethode  en de hoge capaciteit van de Boxer in combinatie met de Boxmaster behaald u maximaal voordeel omdat u bespaart op mankracht, heftruck koster en transport materiaal.

Meer informatie of interesse om de kistenwasser te huren?