VOLAUTOMATISCHE KISTENVULLER

Als u klaar bent met de val hoogtes van uw product dan vormt de automatische kistenvuller de oplossing. Naast dat het de kwaliteit van het product ten goede komt, is het een toegevoegde waarde in de efficiëntie van werken. Er is geen sprake meer van stress rondom de spoel, zeef of uitzoeklijn en arbeidsuren kunnen bespaard worden.

Productinformatie:
U plaatst de kuubkist op zijn plaats, deze wordt gedetecteerd en vervolgens automatisch omhoog gebracht door een hydraulische cilinder. De band wordt in positie gebracht en begint de kant op te draaien waar de kuubskist gereed staat. De kuubskist wordt nu stapsgewijs afgevuld, hierbij is er dus geen sprake meer van een stortpit in de kuubskist. Zodra de kuubskist bijna vol zit staat de volgende kuubskist alweer klaar. Op die manier kan de wissel van kant snel plaats vinden.

De machine kan gemakkelijk bedient worden via een touch screen scherm.

De frequentie geregelde band zorgt ervoor dat de band altijd de juiste snelheid heeft.

Het is mogelijk om de kistenvuller te koppelen aan een telmachine om de kuubskist af te vullen op een vooraf bepaald aantal bollen.

De kistenvuller is erg gemakkelijk in gebruik. Na aflevering kan deze direct in gebruik genomen worden.

Voor optimale kwaliteit en behoud van de machine is er gekozen voor een tweelaags gepoedercoat frame.

Naast de standaard optie om de kuubskist helemaal af te vullen kan er ook gevuld worden om de kuubskist tot de helft af te vullen.

Meer informatie over de volautomatische kistenvuller?